Naken

I dag mår jag något bättre, men hostan är fortfarande jätte tuff och ihärdig, så jag har kräkts av hostkiknandet. Ni vet, som typ kikhosta - när man hostar så man tappar andan helt, magen krampar och revbenen värker.  Större delen av Let's Dance-gänget har varit eller är sjuka med denna eländiga släng av feber, halsont och hosta.
 
FIck avboka allt i går efter repet, som jag var tvungen att avbryta. Så jag missade inte bara dansrep med Tobias på eftermiddagen, utan jag missade även "soldusch" som vi alla får på onsdagarna, för att få lite fin färg på kroppen.
 
Kände paniken i morse; jag kommer se ut som en kritvit zoombie, brevid alla solduschade Let's Dance deltagare.
Så nu har jag kletat in mig med brun-utan-sol här hemma. Men det vet'e sjutton om det blir bra eller inte.
Ja, ja, vad gör man inte för lite fåfänga. Haha!
 
Ja hör ni, mer avklädd än så här kan jag inte bli - inte en sminkgnutta, avklädd, insmetad med brun utan sol och håret helt borta från ansiktet. Det här är jag. Fasiken, vad det tar lång tid för krämen att torka in. Undrar om det är värt? Det lär jag märka i morgon.
 
Snart måste jag dock åka iväg på ett kort foto-jobb i kväll, som inte gick att avboka. Får nog åka iväg brun-utan-sol-kletig, när kläderna åker på. Och massor av hostmedicin i magen.......
Puss till er allihopa! ;-)
 

Jäkla februari-baciller

I förmiddags repade vi i Let's Dance tv-studion. Jag har ju haft feber, halsont och hosta de senaste dagarna, men i morse kändes det mycket bättre och jag såg fram emot dagens repetition. Det gick bra i början, men efter ett tag började hostan sätta in ordentligt. Jag brukar sällan ge upp, men jag var tvungen att avbryta repetitionen, då hostan blev allt värre och istället fick jag åka akut till en läkare. Har fått mediciner mot både hostan, mina lock i öronen, täpptheten i näsan osv. Ja, det är ju februari - månaden då förkylningar, influensor och andra baciller härjar överallt. Känner mig ortroligt ledsen över att missa repetitionerna i dag och även i morgon, då läkaren har sagt åt mig att jag absolut måste ligga till sängs, minst både i dag och i morgon.
 
Så maken Peter fick hem en lipsill som grät floder över att missa två repdagar. Jag vet, hälsan är viktigast, men jag vill ju så otroligt gärna repa de här sista, viktiga dagarna, inför premiären på fredag.
Nu blir det inte så. Jag ska hålla mig stilla och sova mellan alla hostattacker i dag och i morgon, i förhoppning om att må bättre på fredag.
 
Det är fler här i familjen som ligger däckade i influensa, så just nu är vi ett snyggt gäng här hemma som hostar och snörvlar i kapp och febersover. Så jag kommer inte att blogga något mer i dag. Nu ska jag bara sova och vila. Puss till er alla!
 
Visa fler inlägg