Högfjällshotellet i Sälen

Rep i dag med underbara Svenska Lyxorkestern, i Sälen, inför morgondagens gig på Högfjällshotellet :-) Vår kapellmästare Hans Gardemar intog en blygsam gruppfoto-position först, men fick varsamt därefter flytta tillbaks, efter våra ödmjuka kommentarer "va f-n, flytta på're!". :-)

Vår vänskap bestod efter detta eldprov

Tog med min nyfunna amerikanska vän Jenna på en Wagner-opera häromkvällen här i Los Angeles. En tuff start för henne som aldrig har varit på opera tidigare. 2,5 timmas föreställning, utan paus (!), med tung Wagner-musik. Hon kämpade på kanonbra och somnade bara till några få gånger under föreställningen. Hon har hört av sig efteråt och vi ska ses i kväll igen, så hon har inte flytt efter eldprovet jag tog med henne på. Hee! 40 man i orkestern och nästan 80 pers på scenen - snacka om budget där, för att få det att gå ihop ekonomiskt. Häftigt snygga scennummer emellanåt, som på en av dessa bilder som jag tog under föreställningen. #laopera #losangeles #wagner #theflyingdutchman #opera

"Att orka eller inte orka", det är frågan.

Har tränat två gånger den här vecka i Los Angeles, med fantastiska P.T:n Tanja Djelevic. Hon är så rolig att träna med och fantastisk på att peppa, när jag börjar yla "näe, nu orkar jag nog inte mer"......Hee! Ena dagen var vi o sprang i några lååååånga trappor utomhus - Santa Monica Stairs. Mot slutet av träningspasset såg jag ut som en blå smurf med håll. Men i dag känns det toppen att ha orkat (nästan) hela passet. Underbara Tanja! :-)

Visa fler inlägg