Lady Gaga konsert i Los Angeles 20/1

Var i kväll på Staples Centre i Los Angeles och såg Lady Gagas konsert. :-)
Den
var helt fantastisk!!! Hon sjunger som en gudinna och showen var magisk. Dessutom är hon helt otrolig med att ge sina fans styrka och mod, genom peppning. Många fans grät av lycka för all kärlek hon gav under hela giget. Wow! Vilken artist och kvinna hon är! Super wow! :-)
Hela showen med alla fantastiska kläder, dans, scenografi och sceneffekter - ja, det var helt enkelt
en show med betoning på storslaget. Och publiken var också så underbara. Stämningen var på topp!
Nu ska jag gå och lägga mig. Det har varit en lång dag i dag, med 6 timmars bilresa, med start klockan 8 i morse, från Las Vegas till L.A. och sen konserten i kväll som höll på till kl 23.00. I morgon ska det bli 27 grader varmt här i L.A. Det blir nog nåt litet dopp i poolen ;-) Nattinatti och kram till er alla! Nanne :-)
 
 
 
 

LAS VEGAS HERE I COME! :-)

Efter 6 timmars bilresa från Los Angeles till Las Vegas, så var vi framme kl 6 på morgonen. På kvällen gick vi på en bar och tog ett glas champagne och sen bar det iväg till en storslagen show. Las Vegas har helt galet bra och häftiga shower. Trötta dock, men vi kämpade på, efter ha sovit bara ett fåtal timmar på två dygn, pga allt resande. En härlig dag dock här i Las Vegas :-)

Snöstorm

Efter över 30 timmars resa, inklusive 10 timmars väntan på Münchens flygplats där vi mellanlandade, varav över 4 timmars försening pga snöoväder, så landade vi äntligen på Los Angeles flygplats, nästan vid midnatt. :-)

Visa fler inlägg