Nanne on line

Hej raringar!
Det har inte blivit något bloggande på nästan en månad, vilket många av er har hört av er och undrat om. Tack söta ni, för erat tålamod. Det är mycket just nu som händer i mitt liv.
Under tiden kan ni gärna följa Nanne-on-line-sidan, då Celicia och Lina updaterar kontinuerligt och har imponerande koll på allt som händer.
Jag kommer att försöka blogga mer igen fr.om mitten på nästa vecka.
Puss! :-)
http://nanneonline.blogg.se/

Aftonbladet Debatt

I Aftonbladet finns i dag en debattartikel där jag har skrivit om många barns svåra situation vad det gäller skola och utbildning. Är så tacksam för att artikeln införts och därmed kan ämnet fortsätta belysas, då det ligger mig otroligt varmt om hjärtat:
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/skola/article7745790.ab

Ritchie Blackmore cover på våran låt

Min gamla gitarrhjälte Ritchie Blackmore från Deep Purple och Rainbow, har spelat in en cover av våran låt Highland, som vi släppte med One More Time 1992. Då blev den en stor hit runtom i flera länder i Europa och sålde även guld i Syd-Afrika. För bara nåt år sedan släpptes den återigen i Syd-Afrika, då på en "Best of One More Time"-skiva.

Vi vet sedan tidigare, att Ritchie Blackmore gillat det vi gjort i One More Time, för det har han nämnt i tidningsintervjuer, och eftersom jag är ett gammalt Rainbow-fan och Peter ett lika stort Deep Purple-fan, så känns det super kul att han har valt att spela in en cover av en av våra låtar, på sin nya skiva "Autumn Sky". Kult!!! ;-)
Här går att lyssna på en bit av den:
http://www.youtube.com/watch?v=aizz5Ay0WE4

Det går även att läsa mer om det här:
http://nanneonline.blogg.se/http://www.blackmoresnight.com/index2.htm

Visa fler inlägg