Så Ska Det Låta och Ladan

I går var jag och spelade in Så Ska Det Låta. Jessica Andersson och jag var i samma lag. Hon är helt fantastisk!!! Vi hade vansinnigt roligt under inspelningen.

Här är jag med två av teamet bakom inspelningen av programmet; Mia och Johnny.

Min fantastiska lagkamrat Jessica Andersson. Hon är en av de mest
härliga människor som jag någonsin mött och en oslagbart bra sångerska o artist.

Lasse Kronér och Claes Malmberg var våra underbara motståndare. De låter
precis som de gamla farbröderna som sitter på balkongen i Mupparna,
när de kommer igång och babblar och babblar....haha! Underbart! :-)

Studioinspelningstjejen Pernilla - som ni tidigare sett på bild här i bloggen;
då från inspelningen av "Flygande Mattan". Den här gången fick hon
vara sig själv och behövde inte stå på knäna och låtsas vara liten. ;-)

Här har det börjat dukas inför kvällen. Över 800 pers på fredagen och
1000 pers på lördagen. Wow! Vilket drag det var!

Barbros gitarrhörna på scenen.

Backstage i Ladan med både bandet, Sanne och Jenny.
Vi har haft två sagolika spelhelger tillsammans i Ladan.

Mina fantastiska gästartister Sanne Salomonsen och Jenny Silver. Åh vad
kul det har varit att giga ihop. Sanne o jag kändes direkt som twinsouls.
Var har hon varit hela mitt liv? ;-)
Jenny är så härlig också och det ska bli super spännande att se henne
i Melodifestivalen i år. Jag älskade hennes nummer i senaste festivalen.
Den här bilden blev lite extra speciell, för Jennys hår ligger så det ser
ut som ett litet sött alv-öra, precis som jag hade i Avundsjuk-numret. ;-)

Hujedamej vad kallt! :-(

I dag har jag varit i Göteborg. På kvällen åkte jag vidare till Båstad. Framme 21.30. Optimistisk som jag är, så trodde jag att det borde vara lätt att få tag på en taxi vid tågstationen.....optimist var verkligen ordet. Ingen taxi så långt ögat såg och ingen telefon vid tågstationen och själv hade min mobil så gott som laddat ur sig. Jag började, i positiv anda, gå med mina 2 resväskor, 1 ryggsäck, en kasse med mat och min handväska i snön och tänkte; "så långt kan det väl ändå inte vara till hotellet"....efter 30 minuter i backar och hög snö, så såg jag fortfarande inte till något hotell......efter ytterligare 20 minuter i den bitande kylan, så började jag se ut som en tecknad figur, som ilsket hoppade upp och ner i snön med kylan ångandes t.o.m ur öronen......då plötsligt dök det upp en taxi längs vägen. Tjohoooo! Vilken lycka! 50 minuters promenad i den bitande kylan med all packning och jag hade knappt kommit halvvägs!

Jag förstår hur ökenvandrarna känner sig när de upptäcker en oas.....var så lycklig så jag ville omfamna taxichauffören, men i sista minuten la jag band på min spontanitet.
Nu är jag framme på hotellet. Åh vad mysigt. Har fått en jätte fin lägenhet. ;-)

Ser oerhört mycket fram emot helgens jobb: Gig fredag kväll i Båstad.
Nästa dag - gig i Växjö kl. 12 på lördag och sen återigen show i Båstad som börjar kl 19.30, samma kväll.
Sen bär det av vidare på natten, för att vara uppe i Stockholm dagen efter, för att spela in tv, på förmiddagen
på söndagen.  Älskar mitt jobb och är så tacksam att jag fortfarande får hålla
på med det yrke som betyder så mycket för mig! :-)Stripstång i jul

I kväll har jag gigat i Halmstad. Vilka duktiga piloter - det var rena stormen när vi skulle landa. Det var som en berg och dalbana - fast inte lika kul. Hej vad det gick.
Pratade med Ullis på mitt management i dag. Har en ny iphone 4. Den funkar kanon och jag älskar alla apparna, men vad det gäller telefonfronten så är det inte hundra, vare sig telefoni eller sms.
Under samtalets gång försvann hon och istället hörde jag en mansröst som ropade "hallå" i min lur. Jag fattade verkligen inte vem det var eller hur samtalet kommit fram till mig mitt under ett pågående samtal med Ullis. Så jag bad bara kort om ursäkt och sa att det måste ha blivit något fel på linjen. Sen ringde jag upp Ullis igen. Då insåg jag att jag med min kind tryckt mot mobilen under samtalets gång, hade lyckats gå in i min kontaktlisa och även med min kinds hjälp, omedvetet ringt upp....Gunilla Backman och hennes Tette utan att veta om det.
Ullis hävdar att det måste vara tecken på att jag har börjat få så sladdriga kinder att de har ett eget liv under pågående samtal. Ve och fasa, så insåg vi att det nog är en inbyggd botox-varnare i den nya Iphonen!!! När kinderna, tillsammans med alla dubbelhakorna, är så sladdrig så de letar upp namn i kontaktboken, bryter samtal och ringer upp folk utan att man själv är medveten om det, så börjar man få pikar från sin mobil.....tjena hej och tack, men ingen botox för mig inte!  ;-)

Har som vanligt knyckt lite bilder från Lena Neogard-Thomanders facebook-sida. Hon är så duktig på att ta bilder hela tiden och jag är fullständigt urusel på det.
Här är en bild från julshowen i Ladan. Här är jag tomtemor, strax innan jag börjar med min tomtemor-strip med stripstång och hela kitet..... Har faktiskt gått poledance-kurs för detta. Jojo, 48 år innan man börjar strippa. Haha!
Tomten och tomtemor behöver det tycker jag. De är ju flera hundra år gamla, så en liten stripkurs har gjort tomtemor gott. Hon svingar sig lustfyllt framåt o bakåt på stången och åmar på golvet på alla fyra sjungandes "saaaanta claus is coming to town".....i en strip version. :-)
I helgen är det fullt hus - över 1000 pers på lördagen. Här ska röjas med Sanne Salomonsen
och Jenny Silver och vårt fantastiska band....och så ska det poledance:as lite igen förstås. :-)

FOTO:Lena Neogard Thomandet
.
Visa fler inlägg