Nickelodeondagen på Gröna Lund och biopremiär av G-force


NICKELODEON-DAGEN PÅ GRÖNA LUND. HÄR TILLSAMMANS MED ALICE, MOLLY OCH AMY PRECIS INNAN VI SKA BÖRJA SKRIVA AUTOGRAFER
.
Tyvärr blev det ingen blogg i går. Hann helt enkelt inte med det. Åkte på förmiddagen till Örebro och var framme där vid 12-tiden. Soundcheckade och repade med ett band som jag inte gigat med tidigare, så vi repade i c.a 1,5 timma.
När man aldrig har spelat ihop tidigare så blir det en hel de detaljer att gå igenom. Peter, Markus och Nicklas var med på giget.

Efter repet var det dags att få i sig lite mat och fixa i ordning sig inför giget. Vi körde c.a 50 min. show för massor av optiker som var där på en mässa. Wow! Vilket drag! Publiken var uppe och dansade redan första låten. Vi var alla helt omtumlade efteråt av denna fantastiska publik. På dagen var jag på deras mässa och provad ut lite nya glasögon. Ska lägga in lite bilder när de är klara! :-)

Efter giget packade vi ihop och åkte tillbaks till Stockholm. Nicklas körde hem och jag passade på att småslumra till i bilen eftersom även denna dag var fullspäckat schema. Vi var inte hemma förrän vid 2-tiden på natten och klockan 08.30 i morse var det dags att gå upp igen. Åkte till Peter Wennberg och gick igenom kläder och detaljer inför kommande jobb och fixade även håret inför dagens gig. Peter W. och jag har jobbat ihop i 20 år och jag känner mig så trygg med honom. Efter mötet hos Peter åkte jag in till stan för att gå på biopremiär. Filmen började kl. 12.00.

Jag gick tillsammans med två av mina söner; Robin och Felix, och deras respektive flickvänner - Mandy och Bella, och såg premiären av G-force. En kul film i 3-D.

Ibland gör man fel klädval.....hade en klänning på mig på premiären, där kjolen envisades med att blåsa upp hela tiden då det blåste kraftiga vindar och klänningstyget var oerhört tunnt. Så det såg mer ut som en enorm ballong- eller mamma-klänning i blåsten, där jag stod utanför bion och fotograferna tog bilderna. Den satt ju så fint så länge jag var inomhus och provade klänningen....... ;-)

Efter filmen bar det direkt iväg ut till Gröna Lund där jag var "överraskningsartist" på Nickelodeon-konserten med bl.a Alexander Rybak, E.M.D, Markoolio, Mollys Sandén, Amy Diamond och Alice. Premiär för nya singeln "Otacksamhet" och sen körde vi Avundsjuk och Håll Om Mig. Det är ascool när 15.000 i publiken sjunger med i Håll Om Mig. Magiskt! Tusen tack alla underbara Nickelodeondag-besökare! :-)

Efter giget satt vi alla och skrev autografer i c.a 1,5 timme och sen bar det av hemåt för min del. Charlie hade lagat mat så vi satte oss och åt när jag kom hem vid 19.30-tiden. Vrååååålhungrig!

På söndag ska jag även medverka på Nickelodeondagen på Liseberg i Göteborg. Ser fram emot det jätte mycket!

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen gå och lägga mig. I morgon är det tv-inspelning av Så Ska Det Låta och jag ska vara där redan kl. 09.00 i morgon bittt så nu behöver jag lite sömn känner jag. Zzzzzzz.......

PASSADE PÅ ATT KRAMA OM FANTASTISKA MOLLY LITE EXTRA! VI JOBBADE JU TILLSAMMANS UNDER DIGGILOO-TURNÉN FÖRRA SOMMAREN. HON ÄR INTE BARA VANSINNIGT BEGÅVAD UTAN DESSUTOM OTROLIGT RAR OCH ÖDMJUK.

Otacksamhet


Vad kul att så många av er verkar gilla nya singeln "Otacksamhet". Jag är otroligt glad och tacksam för att jag fått denna underbara låt av Paul och Marie Rein. Paul och min älskade make Peter har dessutom gjort ett fantastiskt jobb med soundet. Känns super kul att komma med denna låt efter över 2 år sedan jag släppte senaste skivan. Responsen på denna låt har varit överväldigande. För er som inte får upp låten i eran skivspelar när ni går in här på hemsidan så pröva att updatera eran quicktime-spelare eller tömma historik/cache-minnet.

Har precis kommit hem. Hela dagen har varit fullspäckad med möten och förberedelser inför de kommande dagarnas olika konserter och tv-inspelning m.m. De går fullständigt runt i mitt lilla huvud, för jag har varit igång sedan kl. 07.20 i morse och har farit runt på stan som en Linus på Linjen oavbrutet hela dagen, så nu ska jag slänga mig in i duschen och sen gå och lägga mig. Ska upp tidigt i morgon bitti och åka till Örebro där jag gigar i morgon kväll, Sen åker vi hem på natten för jag har fullt schema, inkusive ännu ett gig, även på söndagen och på måndag blir det inspelning av Så Ska Det Låta. Hörs i morgon! Puss och nattinatti!
Ps: Glöm aldrig bort hur otroligt unika och värdefulla ni alla är! :-)

Måste hinna med tåget tillbaks efter spelningen......


VISSA ÅKER LIMOUSINE MELLAN HOTELL OCH SPELNINGAR......I DAG FICK
JAG ÅKA GOLFBIL MELLAN HOTELLET OCH SCENEN! COOL! 

HMMM, MAN KANSKE SKA SKAFFA SIG EN GOLFBIL OCH ÅKA RUNT MED......
UNDRAR HUR MYCKET DEN DRAR MILEN?!?!


THOMAS PETTERSSON, JAG OCH MAGNUS CARLSSON.
Tog tåget ner till Skövde i dag och gigade där på kvällen tillsammans med Magnus Carlsson och Thomas Pettersson. Det var packat med folk på torget där vi gigade och publiken sjöng med så det ekade mellan husväggarna. Det är alltid lika häftig känsla!
Nu sitter jag på tågen på väg hem.
Tyvärr kunde jag inte stanna och skriva autografer, vilket jag alltid annars gör, för det var otroligt mycket folk efteråt och jag var tvungen att hinna med tåget tillbaks till Stockholm. Om jag hade skrivit autografer så hade jag bara hunnit skriva till 10% av alla som stod där och precis som jag nämnt tidigare i min blogg, så känns det inte ok mot alla de som då blir utan.
För er som var där och hade velat ha en autograf så kan ni skriva till Somco, så kommer det ett signerat idolkort tillägnat det namn ni önskar. Jag åker till Somco kontoret med (o)jämna mellanrum och skriver då autografer till alla som har hört av sig.

HÅLL OM MIIIIIG.......
Visa fler inlägg