Muse! :-)

Muse nya cd "Absolution" gör mig salig! Plattan är overkligt bra! Det är det bästa som har kommit sedan My Chemical Romance´s cd "Black Parade". Musik kan verkligen ge styrka och energi och det gör de här skivorna för mig. Jag blir så jäkla lycklig av bra musik!!! Spelar "Absolution"-plattan om och om igen, precis som jag spelat sönder Black Parade-cd:n (som för övrigt egentligen är Charlies men som jag har "lånat".....läääääänge nu! ;-)

Vild-showen kommer att släppas på dvd i höst. Nya projekt på gång f.ö., men inget jag kan berätta om ännu, förrän allt är klart. 

Har just kommit hem från en resa till Tallinn. Det var en ny Silja Line båt som invigdes och Micael Bindefeld och hans företag höll i hela evenemanget som pågick i 1,5 dygn. Det var super trevligt med massor av god mat, härlig stämning och så mycket kul människor att umgås med så jag for runt som en jojo och pratade lite här och lite där med alla arbetskamrater och vänner som var med på resan. Maria Rådsten, från One More Time, och jag åkte tillsammans och det var så härligt att få tid att umgås igen, vilket vi inte hunnit med de senaste åren. Vi har hela tiden haft fullt upp på varsitt håll. Jag tycker så otroligt mycket om henne och saknar henne i jobbet, Vi måste tids nog få till en ny One More Time skiva. Det är helt enkelt dags för Peter att skriva nya O.M.T-låtar tycker jag.  :-)

Efter middagen så bar det iväg till discot en stund. 


Maria och jag passade på att gå runt lite på stan i Tallinn och vi satt länge på 
ett café och jäste i solen. 


dvd

Var på Tina Turner konserten på Globen. Satt i mitten på 3:e bänk parkett och plåtade som en galning. Kommer hem och lägger över bilderna i datorn och vips så är 90% av alla bilderna borta, både i datorn och kameran. Ööööken!
Konserten var i alla fall fantastisk! Håller just nu på och pusslar med Vild-showen som ska släppas på dvd. Oj, det är mycket att hålla i för att få ihop en dvd med bonusmaterial och annat. Nu ska jag lägga mig ner och zappa kanaler. 

Hallelujah!

Första dagen som jag börjar känna mig på bättringsvägen. Underbart! Toppen! Nästan en religiös upplevelse! Peter har sällan sett mig så däckad som jag varit under denna vecka. Ynklig är bara förnamnet. Men nu är jag på g igen. 
Ja, ja, bilderna från Sälen har fortfarande inte kommit till skott här i bloggen, jag vet, men Rom byggdes inte på en dag. Snart så,...... :-)
Visa fler inlägg