Partyvärdinnan i pyjamas

Ja, jag vet att det blir lite hej-å-hå med bloggen just nu, men tyvärr lär det nog bli så det här första halvåret. Har ju, ända sedan jag började jobba (vilket jag gjorde väldigt tidigt), efter min bröstcancerbehandling, arbetat konstant och nu först är jag inne i min välbehövliga "göra-så-lite-som-möjligt"-period. Kommer, som många av er redan vet, att lägga ner bloggen under min 3,5 månader långa ledighet, men jag är redan nu inne i en "jobba-väldigt-lite"-fas. Allt har sin tid och nu är det rätt tid för mig att få landa med alla tankar och upplevelser och få vara med familjen med så lite övriga förpliktelser som möjligt. Tackar nej till väldigt mycket just nu jobbmässigt. Känns som om jag har figurerat väldigt mycket i media-sammanhang de senaste åren och tror att det är bra att allmänheten får vila lite innan man pressar in sin nuna i tid och otid i alla möjliga sammanhang igen. Uppskattar dock att jag hela tiden får så otroligt mycket förfrågningar om jobb av alla dess slag. Fortsätter dock att göra en hel del spelningar fram till mitten på mars då min ledighet börjar. 
                                                                      *
I helgen var vi i Båstad och gigade med hela Vild-gänget igen, utom min man som tyvärr var kvar hemma i Stockholm och jobbade i studion. Men det var kul att träffa resten av gänget igen.
Arrangörerna på plats var också helt sagolika att jobba med och publiken var det ett härligt drag på. Jag hade fått en mysig svit, där vi efter spelningen kunde sitta allihopa och umgås och prata, vilket vi gjorde lääääääänge......Det var sista giget med hela det här gänget tillsammans. Sen kommer vi att giga ihop men då i andra konstellationer och till hösten, när vi fortsätter med Vild-showen så kommer bandet inte att kunna följa med oss. Så det kändes som om vi hade massor att prata om. Min goa vän Perra  var en av de sista som gick och vid det laget hade värdinnan fru Grönvall redan natt-flätat sitt hår och fått på sig sin rosa pyjamas och sina raggsockor......tror det är första gången efter drygt 7 års samarbete som bandet fått se mig i ett par härligt oglamourösa, lite för stora raggsockor istället för högklackat...
250186-264
NATTINATTI PERRA OCH RESTEN AV GÄNGET, SA VÄRDINNAN FRAMÅT 5.30 PÅ MORGONEN I SIN ROSA PYJAMAS OCH SINA STORA, RANDIGA RAGGSOCKOR (DET SISTNÄMNDA SOM DE DOCK INTE FICK TA KORT PÅ.....NÅN JÄKLA MÅTTA FÅR DET VARA PÅ MYS-PYS-FAKTORN OFFENTLIGT! HEE!
Sanna Nielsen och Shirley Clamp gigade också i Båstad. På flygplatsen dagen efter så passade vi på att ta ett foto tillsammans.
250186-265
SHIRLEY, JAG OCH SANNA PÅ HALMSTADS FLYGPLATS PÅ VÄG TILLBAKS TILL STOCKHOLM.
250186-266
HÄR SITTER VI OCH VÄNTAR PÅ ATT FÅ GÅ OMBORD PÅ PLANET OCH SER PIGGA UT......
250186-267 
......MEN HÄR ÄR NOG EN MER REALISTISK BILD AV NATTSUDDARGÄNGET.......INGET RÖJIGT ROCK´N´ROLL-PARTY MEN SENT BLEV DET JU, ELLER RÄTTARE SAGT TIDIGT....PÅ MORGONEN. TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR KUL OCH DET HAR MAN VERKLIGEN MED DET HÄR GÄNGET. SAMTALSÄMNENA SINAR ALDRIG OCH SKRATTAR GÖR MAN KONSTANT MED DEM. VÄRLDENS HÄRLIGASTE GÄNG!
Återkommer om nån dag eller två här i bloggen och då ska jag bl.a. följa upp med vad som hände med Håll Om Mig-låten som var stulen helt och hållet i Ukrainas Junior Song Contest men där Ukrainas tv hävdade att det inte alls var något plagiat, trots att precis varenda ton och arrangemang var identiskt med Håll Om Mig. Många av er har skrivit och frågat hur det har gått, då ni precis som jag hört att varenda ton är totalt kopierat. 
Tusen tack också alla ni som skriver till mig dagligen på My Space och mail och brev till somco-kontoret. Jag har sagt det tidigare och upprepar det igen, jag hinner omöjligt svara på era brev och meddelanden men jag läser dem alla och uppskattar så otroligt mycket erat engagemang och ihärdighet. Ni är helt fantastiska!!!!!!

Signering i bollhavet på Ålandsbåten - jo, jag tackar jag! ;-)

Hej mina tålmodiga vänner som dag efter dag går in på hemsidan och hör av er och kollar om jag har bloggat eller inte,. Jag vet att jag har börjat slarva med bloggandet den sista tiden och ber om ursäkt för det men det är helt enkelt som så att hela detta första halvår kommer jag att ägna mycket mindre åt jobbet och det innebär även att bloggandet blir lite mer sällan emellanåt. Jag kommer att ta ledigt fr.o.m mitten av mars men redan nu så jobbar jag i avsevärt mycket lugnare takt. Har aldrig känt mig så lat och avstressad i hela mitt liv som jag gör just nu. Prioriterar mitt privatliv och väljer bort mycket yrkesmässigt just nu. Behöver det efter de senaste 2 intensiva åren!
250186-258
HÄR ÄR JAG TILLSAMMANS MED MIN GOA VÄN OCH FANTASTISKA TRUMMIS PERRA OCH VÄRLDSKLASS-TJEJERNA NANCY OCH ÅSA FRÅN MLP.
I helgen var jag och spelade på Cinderella-båten. Wow! Vad otroligt mycket fans det var där. Det var totalt fullt inne i giglokalen och alla sjöng med i "kyssa dig" och en massa andra låtar så taket nästan lyfte sig. Många av er kom fram före eller efter giget och berättade att ni valt att åka med på denna resa just för att se mitt show. Tack alla ni som kom dit. Många av er känner jag igen, som ofta kommer till mina spelningar runtom i Sverige och andra uppträdanden-tillfällen. Jag har nog världens bästa och goaste fans. Tack för att ni finns där i vått och torrt! Ni ger mig så mycket energi och styrka.
250186-259
Mycket hyss blir det med mina härliga Playboys. Efter giget, som var ganska sent, så blev det lite party vilket vi alla tyckte kändes välförtjänt då vi visste att vi var lediga nästa dag. Jag drog hela tiden en story om att de skulle giga tidigt på morgonen i frukostmatsalen och att det var jätte konstigt att de inte kände till detta extra gig för deras egen del. Övertalade även tjejerna från vårat bokningsbolag Mlp att ihärdigt hävda att de faktiskt skulle stå och spela lite soft musik för alla passagerarna kl. 7 på morgonen. Killarna så lite panikslagna ut för ett ögonblick men insåg snabbt att jag (som vanligt ) drev med dem.  Dalle (keyboard) och Mange (gitarr) kunde därför inte motstå frestelsen att hämnas genom att gå ner i bollhavet och sätta upp en skylt där det stod: "Nanne signering i morgon kl, 09.00. Välkomna!"
250186-262
Jo,jo, det vore just snyggt och sitta där i bollhavet på morgonen med alla barn omkring sig efter att ha varit upp halva natten..... "Mamma! Tanten ser inte ut att ha sovit nåt i natt och dessutom luktar hon nog lite öl!" Haha!
250186-260
PERRA OCH ÅSA SKA HA BARN TILLSAMMANS! GRATTIS!

250186-261
....OCH CHRIS OCH NANCY SKA INTE HA BARN TILLSAMMANS FÖR DE ÄR NÄMLIGEN INTE ENS IHOP UTAN BARA GLADA ARBETSKAMRATER! SÅ GRATTIS NI OCKSÅ! :-)

I torsdags var jag och Peter och såg premiären av "R.E.A-Roligt, Aktuellt, Elakt" på Hamburger Börs. Det var otroligt roligt. Skrattade så jag fick ont i magen emellanåt. Det var dessutom jätte kul att träffa Hans Marklund igen. Han har blivit en go vän som alltid är lika härligt att umgås med.
250186-257
PETER, JAG OCH HANS MARKLUND PÅ HAMBURGER BÖRS. EFTERSOM DET STOD SOM RUBRIK PÅ ETT TIDNINGSLÖP TIDIGARE I HÖSTAS OM MIG OCH MARKLUND "DEN NYA MANNEN I HENNES LIV" SÅ KOMMER HÄR EN EXKLUSIV BILD....VOILA - BÄGGE MÄNNEN I MITT LIV NU PÅ SAMMA BILD. HEE!
250186-256
VÅRAT BORDSSÄLLSKAP PÅ BÖRSEN; ESTANISLAO CHAPEL, ANNE-LIE RYDÉ OCH TOWE NAESS.

Förra veckan var jag och mina två äldsta söner Robin och Charlie plus Charlies flickvän Sarah i London tillsammans.
250186-255
HÄR ÄR VI PÅ PICCADILLY CIRCUS.

Vi såg musikalen "Sagan Om RIngen" och en av kvällarna var jag och såg Spice Girls själv, för de andra ville inte se dem live utan valde att gå på Lejonkungen då istället. Döm till min förvåning, jag tyckte ju mer bara att det var kult att gå och se dem nu när de återförenats, men Spice Girls är bland det absolut bästa jag sett live någonsin! Hela showen var fantastisk och de likaså!  
250186-253
Hör av mig lite senare i veckan. På torsdag ska jag gå och se Sweeney Todd-premiären.....jag säger bara "Johnny Depp"........ ;-)

Spice Girls in London

Är nu i Göteborg. I morgon är det dags för Bingolott igen. Det är alltid ett fantastiskt gäng som jobbar med det, så det känns alltid väldigt familjärt att komma dit. På söndag åker jag till London och ska se Spice Girls live. Kult!!! Rapporterar naturligtvis därifrån. 
Visa fler inlägg