Vart tog dygnets alla timmar vägen?

Hej raringar! Har precis kommit hem. Har varit hemifrån 14 timmar i dag, på möten, flera möten, på kontoret och fixat räkningar och fakturor och allt annat administrativt, gått igenom massor inför barnhemsresan i Estland, handlat inför nyårshelgen, varit på banken och fixat med administrativa saker för Nanne Stiftelsen, repat med min underbara Körslaget-kör, mobilen har ringt oavbrutet, hämtat Robins underbara flickvän Mandy på flygplatsen, handlat sen Mc Donalds-middag (kl.22.30)......shit, vart tog dagen vägen. Skriver mer under veckan och besvarar era frågor på tv 4:s körslaget-hemsida. Måste sätta mig i studion en stund nu med Peter och fixa låtfiler som måste iväg i kväll/i natt! ....vad hände med limousiner, rysk kaviar, divalater och glamourösa vardagar som man läste om som liten att det tillhörde alla artisters vardagsliv? Här är det Kalles kaviar och "gör det själv" som gäller men champagne blir det allt i morgon, även om jag tycker att skumpa är lite överskattat - ett glas kall bärs är nog mer jag! Hörs i morgon. Pussssss! :-)

Myror i huvudet är en sak, men kometer på hjärnan är minst lika förbryllande....

Vaknade i morse med tanken; "varför ligger våran planet och de övriga häromkring kvar i samma omlopp samtidigt som kometer och annat kan komma farandes....borde inte de också stanna kvar på sina respektive platser i rymden i så fall?" "Vad är det som avgör vad som ligger kvar på samma plats och svävar i rymden eller vad som far iväg planlöst?" Frågan kan tyckas konstig men Peter läser en jätte stor astronomibok och alla bilderna som jag har sett honom bläddra förbi har satt myror i huvudet på mig som inte har totalkoll på detta..... Han satte sig med en handduk uppspänd som själva rymde 2D och små runda pluttar som motsvarade solen och jorden och demonstrerade hur det funkar, samtidigt som jag stod och duschade. Har väl aldrig blivit så intelligent av en dusch tidigare som denna gång. När jag väl duschat klart så hade han hunnit förklara allt möjligt om planeter, universums ljus, stjärnor, galaxer......shit pommes frites, vad han kan mycket och själv blev jag både ren och klokare i ett och samma slag. Toppen! :-)


Har i dag börjat gå igenom saker hemma inför barnhemsresan i Estland om två veckor. För er som inte vet så mycket om det så finns det mer information på www.nannestiftelsen.se.
I korthet så håller jag och några till på med en insamling till två barnhem i Estland. Det behöver kläder, papper, pennor, lakan, leksaker..... Barnen på dessa hem har ingenstans att ta vägen, inga föräldrar eller släktingar att vara hos och kommer heller inte att fosterhemsplaceras. Så det här är deras hem ända tills de fyllt 18 och då måste flytta därifrån. Varje barn har en budget på 600:-/år. Det är alltså mindre än 3:- per dag!!!! Så de lever otroligt fattigt, milt sagt.
Vi har fortfarande plats i lastbilen som vi åker över med, så om ni bor i Stockholm och har något att bidraga med så vill jag passa på att slå ett slag för det här och nu:
● Nanne Stiftelsens projekt Barnhem kommer att ha en ny insamling söndagen den 4:e januari mellan kl. 13.00 och 16.00 på Sätra Torg 18-20 i Sätra Centrum. Vi tar gärna emot sportartiklar, täcken, kuddar, hygienartiklar, pennor, ritblock samt kläder. För mer information, ring Projekt Barnhem på 070-0326506 eller 08-444 90 50.
Mer info om detta plus andra stödprojekt i min nystartade stiftelse, hittar du alltså på www.nannestiftelsen.se.

Shit, vilken nervpärs!

Vilken pirrig resa det har varit under helgens Körslaget-program. Är så vansinnigt tacksam att vi har fått möjlighet att vara kvar ytterligare en vecka. Det är ju så galet kul och jag har så oerhört roligt tillsammans med min fantastiska kör. 
Så tusen, tusen tack alla ni som röstade på oss. Utan er hade vi inte haft en chans att få vara kvar. 
Vi har haft härliga dagar i tv-studion. 
Jag delar ju loge där med en av mina allra bästa vänner, nämligen Hanna.

HÄR ÄR VI INNE I GREEN ROOM (FAST DET ÄR JU HELT RÖTT PÅ VÄGGARNA, SÅ RUMMET
LEVER INTE RIKTIGT UPP TILL SITT NAMN....)

HANNA OCH JAG ÄR SOM SAGT VAR VÄLDIGT GOA VÄNNER OCH KÄNNER INTE
AV MINSTA KONKURRENS....... ;-)

DAGS ATT LADDA UPP INFÖR LÖRDAGENS KÖRSLAGET-SÄNDNING!

Visa fler inlägg