Nyhetsmorgon

I går repeterade vi hela dagen och sen bar det av hemåt för att hinna gå och lägga mig tidigt. Kl. 3.00 (på morgonen!!!) ringde väckarklockan och då var det till att hoppa upp ur sängen och börja göra mig i ordning. Klockan 4 var jag i tv 4:s Nyhetsmorgonstudio tillsammans med dansarna från Börsen showen och vi började ljud- och bild-repa Highland. Gissa om vi var trötta.......*Gäsp!*....

250186-126
HÄR VÄNTAR VI PÅ ATT BÖRJA KOMMA IGÅNG OCH REPETERA I TV-STUDION KLOCKAN 4 PÅ MORGONEN.....
250186-123
...OCH SEN FICK VI I OSS LITE FRUKOST (05.00) OCH KLÄMDE IHOP OSS (MALIN, MARKUS, PIA, NANNE OCH NICKLAS) I SOFFAN I VÄNTAN PÅ VART VI KAN TA VÄGEN MED ALLA VÅRA VÄSKOR MED SCENKLÄDER ETC OCH DESSUTOM GÄRNA VILA NÅGONSTANS EN STUND.....
250186-125250186-124
LITE BILDER FRÅN REPETITIONEN AV HIGHLAND-FRAMTRÄDANDET.
Efter tv-sändningen åkte vi direkt till Börsen och fortsatte repetera hela dagen. Är just nu hemma och Markus och Nicklas är här också, för om några timmar ska vi åka iväg och giga. Klockan 22.30 ska vi stå på scenen och uppträda. Wow! Det har varit en lååååång dag i dag. Bilder från giget kommer i morgon. Puss raringar och var rädda om er!

Bingolotto

250186-118250186-116
I går var jag, dansgänget (Nicklas, Markus, Pia och Malin) och Hans Marklund i Göteborg och gästade Bingolotto. Rickard Olsson är otroligt proffsig programledare och dessutom väldigt charmig i sin personlighet.  Hela Bingolotto-personalen är dessutom fantastiskt rara och måna om alla gästerna och publiken. Vi hade alla jätte kul där. Efter tv-inspelningen åkte vi till hotellet i Göteborg och satte oss på en restaurang och åt och kopplade av tillsammans.
 250186-119
HMMMM, HÄR FINNS EN SUDDIG RESTAURANGBILD ALTERNATIVT.....
250186-120
.....EN MÖRK, MEN SKARPARE BILD ATT VÄLJA MELLAN..... ;-)
Tog morgontåget tillbaks till Stockholm och när vi kom fram åkte vi direkt och till Börsen och fortsatte att repetera hela dagen till framåt kvällen.
250186-115
Nu är jag hemma och ska gå och lägga mig tidigt. Är verkligen supertrött.....men lycklig. Det känns så fantastiskt att få sätta upp en egen show på Börsen, som är en sån fantastiskt krogshowsmiljö. Tack för alla era brev och meddelanden. Jag vet att jag sagt det tidigare, men jag säger det igen då jag får samma fråga gång på gång; jag har ingen som helst tidsmässig möjlighet att svara på era brev, mail och meddelanden personligen. Jag får in MINST 300-400 brev o mail I VECKAN. Det är för mig totalt omöjligt att hinna med. Men jag läser dem alla och för er som skrivit brev till Somco och bett om autografer, så skriver jag autografer till er alla, som Kim sen skickar iväg till er. Det kan bara ta lite tid att få svar på det också under en period som denna då jag inte hunnit åka in till kontoret och sätta mig ner och skriva autograferna de senaste veckorna men så fort premiären är över så åker jag dit och fixar det. Promise! Puss och kram och nattinatti!

Repetition

ja, idag har vi repeterat hela dagen, precis som vanligt så det finns inte så mycket att rapportera. Provade scenkläder i dag och tanken slog mig att, precis som snickare och andra som har sina arbetskläder, så är ju dessa scenkläder mina arbetskläder. Inte så pjåkigt att få ha så glittriga arbetsuniformer. Hee!
I morgon åker jag till Göteborg och på söndag är det inspelning av Bingolotto. Hörs i morgon. Pussssss mina juveler till vänner! ;-)
Visa fler inlägg