Min Stora Dag & Tomterock

Som flera av er redan vet, så är jag ambassadör för stiftelsen "Min Stora Dag" som har till uppgift att uppfylla väldigt sjuka barns önskningar; det kan vara att få resa någonstans, träffa någon eller göra något de alltid drömt om att få uppleva. I dag har jag varit på möte tillsammans med stiftelsens beskyddare Prinsessan Madeleine och de andra ambassadörerna; Martin Timell, Kajsa Bergqvist, Tobbe "Trollkarl" Blom och Johan Nilson plus alla ansvariga för "Min Stora Dag". Jag är så otroligt stolt och glad att få vara med och representera en så fantastisk hjälporganisation som gör så oerhört mycket för barn med cancer, transplantationer och andra allvarliga sjukdomar. Att få uppleva något som skingrar tankarna från den tuffa vardagen är oerhört viktigt. Det vet jag av egen erfarenhet. Det handlar om att hitta styrka att behålla hopp och kämparglöd. Barnen jag har mött är verkligen små beundransvärda hjältar. Jag är också glad att få möjlighet att jobba med prinsessan Madeleine, Kajsa Bergqvist och alla de andra ambassadörerna som är fantastiska eldsjälar som engagerar sig otroligt starkt för barnens välbefinnande. 
250186-217
HÄR ÄR JAG TILLSAMMANS MED AMBASSADÖRER & BESKYDDARE FÖR MIN STORA DAG: KAJSA BERGQVIST, 
JOHAN NILSSON, MARTIN TIMELL, TOBBE "TROLLKARL" BLOM OCH PRINSESSAN MADELEINE.
I går kväll uppträdde jag tillsammans med bandet Husbands och Anne-Lie Rydé på "Tomterock" på hotell Amaranten. Efteråt satt vi kvar i baren och pratade och pratade och sen pratade vi ännu mer.....Hee! Tiden går fort när man har kul och det har man alltid i det här sällskapet.
250186-216
HÄR ÄR VI I LOGEN, SOM I DETTA FALL VAR EN MINI-SVIT PÅ HOTELLET, STRAX EFTER GIG.

Min Stora Dag

Som flera av er redan vet, så är jag ambassadör för stiftelsen "Min Stora Dag" som har till uppgift att uppfylla sjuka barns önskningar. Jag var och besökte barn, många av dem med väldigt svåra sjukdomar, på Huddinge Sjukhus. Tänk att det med så lite medel, som att man bara tar sig tid att åka dit och hälsa på, går att glädja så många. Jag är så imponerad av deras styrka när så många är mitt upp i svåra operationer, cellgiftsbehandlingar, väntan på benmärg- eller lever-transplantationer osv. Man vill bara krama om dem alla tills de blir friska. Livet är fruktansvärt orättvist ibland. Jag är också otroligt imponerad av all personal där för deras osvikliga engagemang. Att dag efter dag lyckas ta prover på små barn som oftast räds allt vad nålar och sprutor heter, är en tuff uppgift. De helt enkelt är fantastiska! Jag besökte även Musikverkstan på sjukhuset som är till för att barnen ska kunna vara där och sjunga och spela musik och därigenom kunna skingra tankarna en stund från den tuffa vardagen. Vi från Vår Stora Dag överlämnade en check för inköp av en dator som barnen kan ha där.
250186-206
När jag kom till Musikverkstan satt barnen redan och sjöng på "Håll Om Mig" så det ekade i hela korridoren. Wow! Vad häftigt det är med musik. Sen uppträdde jag för dem......
250186-201
....och sen skrev jag autografer.
250186-205250186-204250186-203250186-202
250186-217
Vissa barn var för sjuka för att kunna ta sig till Musikverkstan, så då gick jag efteråt runt på de olika avdelningarna och hälsade på dem som hade önskemål om att jag skulle komma dit. Tack alla underbara barn, föräldrar och sjukvårdspersonal för att jag fick förmånen att träffa er alla och tack även till alla på Min Stora Dag för att jag fått möjlighet att vara ambassadör för en sån ovärderlig stiftelse som denna.  www.minstoradag.org

Början på bildsummeringen från de senaste veckorna.....

Här kommer äntligen början på en liten bild-summering från de senaste veckorna:
För c.a 2 veckor sedan var jag på Anne-Lie Rydés releasefest.
250186-198
...och David, Peter och jag såg till att roffa åt oss ett varsitt exemplar av skivan, som f.ö är helt fantastisk precis som Anne-Lie själv. ;-)
250186-197
Sen, ett par dagar senare, så var jag på "Allt för byn"-premiären på Intiman. Rafael Edholm, som efter vårat samarbete i Sweet Charity, blivit en av mina absolut bästa vänner, har regisserat showen. Ingen är bättre lämpad än vad just han är, för att jobba med människor i en show som denna som ska ha humor och värme. Han är världens goaste (och galnaste) kompis! :-)
250186-200
Efter föreställningen var det efterfest på Wallmans. Var där tillsammans med Rafael Edholm, han söta blivande fru Daga och Peter Björk. Den sistnämnda regisserade Sweet Charity och även han är världens goaste vän. Vi har alltid lika kul tillsammans och alltid en massa att prata om. Tänk vad häftigt att ha ett jobb där man hela tiden får möta så många nya, fina vänner. Här nedan är jag på bild tillsammans med dem båda plus Maggie, Jämtlands Landshövding.
250186-199
Lägger in fler bilder i morgon för nu ska jag åka iväg till Börsen och börja förbereda mig inför kvällens gig. Det tar ju lite tid för en annan att piffa till sig - det går inte i en handvändning. Hee!
Hörs i morgon. Puss! ;-)

Visa fler inlägg