GULDSKIVA!!!!!!

Förra veckan ringde de från skivbolaget och berättade att nya albumet ?Jag Måste Kyssa Dig? har sålt GULD!!! Wow! Det känns helt fantastiskt! Tusen tack alla ni som har köpt skivan. Varje skivprojekt blir som ens lilla skötebarn och naturligtvis är det alltid lika kul att känna att en cd blir väl emottagen. Att det dessutom sker i dagens läge är oerhört stort, då man på tv senast häromdagen pratade om den enormt stora krisen i skivbranschen. Tack söta, rara ni ännu en gång. Utan er hade detta inte blivit en guldskiva.


Förra fredagen blev det lite födelsedagsfirande. Dock ett soft sådant. Familj, släktingar och nära vänner droppade in lite spontant under dagens och kvällens lopp. Det var lugnt och mysigt. För ett år sedan, när jag fick mitt cancerbesked,  vågade jag inte ens hoppas på att få fylla 45. Därför känns det obeskrivligt stort att jag fortfarande får hänga med. Det känns som om jag har fått ett andra liv. Ibland griper paniken tag i mig för jag vet ju hur snabbt allt kan förändras igen. Nu när det har gått drygt ett år så börjar känslor och minnen tumla runt inom en och varje dag känns så gränslöst stor. Jag vet ju att alla inte får samma chans som jag för tillfället har fått. Tack livet!
Tusen tack också för alla fina presenter, blommor, teckningar, brev och mail som ni skickat till Somco-kontoret och alla hälsningar här på hemsidan och på myspace-sidan. Ni är så otroligt omtänksamma.

På lördagen var jag ledig och vi hade en soft hemma-dag och kväll hela familjen. Vi spelade
bl.a Tetris och trots att jag åker på däng av sönerna hela tiden så fortsätter jag envetet med
meningen; ?en gång till och NU ska jag ta er minsann!??..hoppet är ju det sista man har även
i ett sånt här läge. Hee!


I går var jag och gjorde en intervju för radioprogrammet ?Bubbel?.
Elin, som tidigare gjort karaktären ?Grynet? har gjort jätte mycket bra för att stärka unga tjejer och killar självförtroendemässigt. Det är en viktig uppgift i dag då det är så många som känner sig vilsna och osäkra på sig själva. ?Ta ingen skit? brukade hon alltid säga och mer tydligt än så kan det ju inte bli! Att vi tycker olika är en sak men när det handlar om att medvetet försöka trycka ner och såra någon är gränsen nådd. Vi är alla värda värdiga liv. Glöm aldrig det, raringar! ;-)
Intervjun sänds nu i helgen men dessvärre kommer jag inte ihåg om det är på lördag eller söndag som det sänds. Hur som haver, för er som missar det och vill höra det i efterhand så går det att lyssna på intervjun hela veckan på deras hemsida. http://sr.se/barn/p3bubbel/
Några har redan mailat ang. Tove-omslaget och reportaget som nu finns i butikerna och frågat om det är fotograferat hemma hos oss. Nej, det är det inte. Vi är ju oerhört noga med att skilja mellan privat- och arbetsliv och därför gör vi aldrig några hemma-hos-reportage. Detsamma gäller barnen. Under hela deras uppväxt har vi hållt dem utanför vårat jobb mediamässigt. Det har känts viktigt att de ska få ett så naturligt förhållningssätt som möjligt till vårat jobb och så har det blivit.
Grattis till Sonja Aldén och Bobby Ljunggren till första platsen på Svensktoppen. Är så glad för deras skull. Både låten och de är fantastiska.
Slutligen; tack ännu en gång för att ni har gjort "Jag Måste Kyssa Dig" till en guldskiva! Jag har världens absolut bästa fans! Pusssssss! ;-)

Hemma igen!

Hemma igen och nu börjar min semester. Tjoho! Har haft två oerhört intensiva arbetsdagar i Västerås men det har också varit fantastiskt kul. Det är ett så underbart gäng jag har med mig i sommar på turné. Ingen som suckar och stönar och hänger läpp om det blir långa arbetsdagar utan alla känner vi oss lika laddade och känner en sån otrolig kärlek till musiken och kicken av att få stå på scenen. Men efter två dagars superintensivt matande av låtar, arrangemang, stämsångsrepetitioner, staging, koreografi, kläder osv osv, så känns det mysigt att sitta uppkurad i soffan hemma och bara jäsa, vilket jag nu gör. Semestern börjar visserligen i morgon men fortfarande är det några jobbrelaterade åtaganden kvar. I morgon ska jag göra en intervju för P3 som ska bandas. Jag berättar mer om det i morgon. Nu ska jag lägga mig på soffan och zappa kanaler i en halvtimma då jag ska åka och hämta Felix som just nu är på fotbollsträning. Pusssssssssss!

Mors Dag

I går var det Mors Dag. Fick ett par gulliga troll att placera i trollskåpet. Blev jätte glad. Jag har världens goaste barn. Älskar dem så gränslöst mycket!!! ;-) I går åkte jag och min mamma till mormors grav. Vi satt där tillsammans och pratade om en massa minnen från förr. Det är så mysigt att hinna umgås med mamma i lugn och ro, vilket vi hinner alltför sällan, även om det innebär, som i det här fallet, att sitta på en kyrkogård och prata minnen och livet i allmänhet. Vi promenerade runt där lite och insåg att t.o.m in i döden fortsätter vi människor att markera våran status; vissa har pyttesmå gravstenar som man knappt upptäcker medan vissa har enorma mausoleum. Hierarki in i det sista. Vi kunde inte göra annat än att fnissa åt våran mänskliga fåfänga i alla lägen. Rofyllt var det i alla fall att gå runt där och eftersom både jag och min mamma upplevt tuffa tvära kast i våra liv, så passade vi på att prata om det som kommit att beröra våra liv vid olika tillfällen; döden. Vi människor pratar ju sällan om det, trots att vi vet att vad som än händer kommer det att ske förr eller senare. Men det är klart; vi hoppas ju alla på att det ska bli just "senare" och det är ju fullt naturligt att inte vilja prata om det som man bävar för; att behöva lämna dem man älskar eller stå kvar där i tomhet av saknad efter någon när och kär som gått bort. Inget av alternativen känns ju som nån höjdare. ;-) Nåja, pratade om det gjorde vi i alla fall.
Lite senare på kvällen åkte Peter och jag och åt på restaurang. Det var så härligt att sitta tillsammans själva och bara prata om allt. Vi tyckte det var lite pinsamt att be servitrisen att ta ett kort på oss där till hemsidan så vi tog ett själva istället...... Nej, nu ska jag krypa till kojs. Är just nu i Västerås och har repeterat 13 (!) timmar i dag inför sommarturnén. Klockan är nu 1 på natten och vi ska börja repetera kl. 9.00 igen och har sedan 9 timmars rep framför oss i morgon. Tufft arbetsschema, för det är så svårt att få ihop det repetitionsmässigt med alla samlade samtidigt, men åh vad kul det är. Jag är så obeskrivligt tacksam att jag får hålla på med ett jobb jag älskar så mycket. Att få sjunga och stå på scenen är världens bästa vitaminkick! ;-) Jag berättar mer i morgon om repetitionsdagarna här i Västerås. Puss och nattinatti och glöm aldrig bort hur värdefulla ni är!  
Visa fler inlägg