TACK!

Tack Lina, Cajsa, Celicia, Malin, Jenny, Helena, Elin, Rebecka och alla ni andra som så osvikligt hör av er och delar med er av tankar och händelser i era liv. Ni är bedårande och jag önkskar att jag kunde komma och krama om er alla, men tyvärr har jag ingen möjlighet till det utan får genom denna blogg lämna en stoooooor kram till er alla. Flera av er skriver att ni vill att jag hör av mig personligen till er och lämnar t.o.m erat telnummer eller hemadress för att kunna ringa, sms:a eller komma förbi och hälsa på er personligen och jag tackar er för omtanken men jag kan dessvärre inte göra annat än att återigen betona att jag har ingen som helst möjlighet att hålla kontakt personligen då jag varje vecka får in hur många meddelanden och brev som helst. Tiden räcker helt enkelt inte till då jag hela tiden har ett arbetsschema som är fullbokat och ett privatliv jag ska hinna ägna åt min familj etc. Så bloggen är och får förbli mitt sätt att kunna kommunciera med er. Ska bli super kul att träffa många av er i sommar under sommarturnén och även i höst på Hamburger Börs. I morgon är det turnépremiär. Trots att jag hållt på med detta i över 20 år så känns det lika roligt och spännande inför en turné. Håll tummen att det blir ok väder. Nu ska jag umgås med familjen. Charlie fyller 17 år i dag, så nu ska vi börja göra mat och i eftermiddag kommer släkt och vänner hit för att fira födelsedagsbarnet. Puss!

Repetition hela dagen

I dag har vi repeterat i 10 timmar inför sommarturnén. Är supertrött, så nu blir det till att ta en kopp té och sen gå och lägga sig. Det surrar i huvudet av steg och texer och låtar och kläder och en massa annan planering och funderingar men Wow! vad jag älskar det här jobbet. ;-)

Första repdagen denna vecka

Jaha, så var semestern slut och nu är det full fart igen. I dag var första rep.dagen för den här veckan. Det känns kul att vara igång igen men ååååh vad det är mycket som ska falla på plats. Det är inte till att ligga och pilla sig i naveln och tro att allt går av sig självt till turnépremiären. Nej, här gäller det  att jobba stenhårt varje dag. Jag är dock glad att vi började repa så tidigt som vi gjorde redan i maj. Wow, vilket kul gäng jag har med mig på scenen. Är så glad att få jobba med dem alla. Killarna som hjälper till med ljud och allt det andra är också kanon. Ser så otroligt mycket fram emot att få komma igång med turnén. Nu ska jag sätta mig och gå igenom lite låtar och annat pyssel inför morgondagens repetition. Puss och kram och kom ihåg att ni är alla otroligt värdefulla! ;-) 
Visa fler inlägg