Hemma efter en veckas oavbrutet turnérande

Har tyvärr inte bloggat på några dagar. Ska sätta mig en stund på förmiddagen och skriva och lägga in bilder från den gångna veckan. Det har varit en tuff men rolig arbetsvecka. Överallt har publiken varit fantastisk. Kaos dock vid autografskrivningarna efteråt då så många velat ha autografer och på flera ställen kan fans stå och köa i över 1,5 timma för att få en autograf eller ta en bild tillsammans. Jag är otroligt imponerad av erat tålamod. Ett jätte stort tack även för alla söta troll, kramdjur, teckningar, blommor och andra presenter som ni har med er. I dag var vi i Eskilstuna och gigade. Det var det näst högsta publikrekordet de har haft i Parken Zoo den här sommaren. Överallt har det varit otroligt mycket folk oavsett om vi gigat sent eller gjort en eftermiddagsföreställning. Är så glad att så många av er vill komma på mina konserter. Ska berätta mer ingående om den gångna veckan i morgon. Puss mina guldklimpar till vänner!
250186-41

Bjursås och Junsele

I fredags var vi och gigade i Bjursås. Pistvakt och The Refreshments spelade där samma kväll. Det var ett sagolikt vackert spelställe. Jag smet ut en stund när Pistvakt uppträdde tidigare på kvällen och tog en bild på scenen - en vackrare kuliss än så kan man knappast få. Apropå sagolik miljö, så fick jag ett jätte stort troll av ett fans som heter Sofia. Blev otroligt glad. Jag ska ta bild på trollet och lägga in här på hemsidan. Tusen tack Sofia! Trollet står numera i vårat vardagsrum och "vaktar" alla småtrollen i trollskåpet.
Vi övernattade i Falun och dagen efter var det över 50 mils bussresa till Junsele. På vägen dit så stannade vi och åt där vi också hittade den här bilen......en alternativ turnébil kanske! ;-)
image40
I Junsele (där vi gigade på kvällen) och Sollefteå (där vi övernattade) var det lika bedövande vackert.

Ett stort tack till all personal i både Bjursås och Junsele som tog hand om oss på ett så fantastiskt gästvänligt och älskvärt sätt. I Junsele fick vi även träffa deras vita lejon och några tigrar som de har där. Wow! Vilka imponerande djur. De är som katter - lika lekfulla och samma rörelsemönster - fast skillnaden är naturligtvis att man inte lika spontant tar dem och lyfter upp i sitt knä för att mysa med som man gör med små katter. ;-) Det är mäktiga djur och man känner att det är inget läge på att kaxa upp sig om man möter något dylikt i djungeln eller andra fria, naturliga miljöer för dem. Den Bengaliska tigern var enormt stor - som en stor ponny fast mycket mer muskulös.
Har tyvärr inget kort på den men däremot på en av de vita lejonen. Det finns bara 100 sådana lejon kvar i världen. Det är tur då att det finns bra djurparker som tar hand om och försöker skydda de få exemplar som finns kvar.
Allt för många djur håller på att utrotas i sina egna, naturliga miljöer, oftast pga skövling eller jakt på deras pälsar, horn etc. Jag är alltid väldigt noga med att OM jag använder någon form av päls eller fjäder till kläder så är det ALLTID från djur som vi äter köttet utav och där man då tar tillvara på allt annat då också. Men att använda en päls från djur som bara föds upp för syftet att bli just ett klädesplagg eller liknande är totalt otänkbart för mig. Därför är alla mina vinterpälsjackor av fuskpäls och lär så förbli. 
250186-35
Det var en fantastisk upplevelse att få möta dessa storslagna djur så oerhört nära. Ett minne för livet.

På kvällen blev det lite party. Vi satt uppe sent och babblade om allt mellan himmel och jord. Åh, vad jag älskar det här gänget. Vi har så otroligt roligt ihop och alla är så bedårande att både jobba och umgås med. Morgonen efter så hade vi ytterligare 50 mils hemresa. Om vi var pigga på natten så kan man nog påstå att vi var motsatsen när hemfärden började. Hee! Men efter nån liten tuppalur här och var så var vi alla alerta igen. Hemresan tog nästan 7 timmar men tiden går fort och det har man som sagt var i det här sällskapet. ;-)

Junsele i kväll

Då var vi framme i Sollefteå efter 6,5 timmas bussresa. Tiden har dock gått rasande fort i bussen för det är ett så vansinnigt roligt och härligt gäng som jag har förmånen att få turnéra med. Tycker så oerhört mycket om dem allihopa.
 250186-28
Det hänger några tunga regnmoln på himlen men jag hoppas ändå på fint väder ikväll. Nu ska jag vila en halvtimma sedan bär det av mot Junsele där vi ska giga klockan 22.00. :-) 
Visa fler inlägg