Desperat....

Fick dvd-box med de tre första säsongerna av Desperate Housewifes av Peter och barnen. Har inte följt serien utan bara sett det vid några få tillfällen men tyckte att det vore kul att ha den på dvd och kunna se hela serien. Har tittat oavbrutet sedan julaftonskvällen (efter att ha kollat Pirates of the Caribean förstås;-) ), när alla åkt hem och barnen stängt in sig i sina rum med sina nya spel och julklappar. Har nog aldrig sträcktittat på tv i närheten så mycket som jag gjort de senaste dagarna. Har dessutom en förkylning jag dras med vilket har gjort att det har känts ännu mer motiverat att ligga kvar och titta på ännu ett avsitt.....och ett till....och ett till....så har jag hållt på de senaste dagarna. Tror att mina ögon snart blir fyrkantiga om det fortsätter så här. Vi hörs i morgon för nu ska jag gå och lägga mig och sova.....men först ska jag nog kolla ännu ett avsnitt.....eller två.....   

Johnny Depp i julklapp

Mycket mat har det blivit......myyyyycket mat! Sitter här i soffan o jäser. Har kollat på Pirates of the Carribean 3, som jag gav mig själv i julklapp. Jo, ni läste rätt; barnen skrattade gott när de läste på ena paketet under julklappsutdelningen; "God jul Nanne önskar Nanne"......enda sättet att få Johnny Depp i julklapp är att slå in det till sig själv. Hee! 

GOD JUUUUUUUL! :-)

Precis som de flesta, har vi stökat och bökat de senaste dagarna inför julen. Har stått och lagat och förberett en massa julmat i köket till två skivor på högsta volym; Nickelback och Björn Skifs senaste skivor. Så några julsånger har det inte blivit nåt av men det räcker med all julstök för att komma i rätt stämning. Vill passa på att skicka en liten tanke till de som inte har det så bra under jularna; många som är ensamma känner ännu mer av sin ensamhet under perioder som dessa då allt förväntas vara hjärtligt och socialt. Det här är också en period då väldigt många familjetragedier utspelar sig med alkohol och annat som slutar miserabelt, framförallt för barnen som är helt maktlösa i situationer som dessa. Men jag vill också skicka en tanke till er alla som under året hört av sig till mig i olika former. Ni är så oerhört stöttande och engagerade. Hoppas att ni alla får underbara jular. Var rädda om er och glöm aldrig bort att ni alla är unika! Stora kramar och God Jul! ;-)
Visa fler inlägg