Bröllop i morgon

Ännu en dag fylld av repetitioner med nya steg och manus att gå igenom. I morgon ska jag och Peter på bröllop; Perra, trummisen i bandet som är med och spelar med mig, och Åsa, som jobbar på "mitt" bokningsbolag Mlp, ska gifta sig. Ååååh, vad det är sagolikt med bröllop. Kärlek är ju det största vi har i livet, vare sig det gäller någon livspartner, familjemedlem eller vän som ger en kraft inombords. Vi behöver alla känna oss älskade och ha någon att slösa våran kärlek och omtanke på. Hörs i morgon. Kram!

Pissenisse

Var och tränade i morse kl. 8-9.00. Pust! Många tycker att det är fantastiskt kul att gå och träna men....näe, jag tycker att det känns skönt efteråt men inte just då när man sitter där på trampcykeln och försöker motivera sig till att orka ytterligare ett par minuter istället för att bara lägga sig på en mjuk gym-matta i en bekväm yogaställning och slumra till en stund. Hee! För mig är det mer en nödvändighet för att hålla mig i form inför stora projekt som den på Börsen nu. Men när jag väl är klar med mina morgonpass är jag jätte nöjd med mig själv och min motvilliga självdiciplin. ;-)
Sen har det varit repetitoner hela dagen fram till kl. 19 i kväll. Är hemma nu och går igenom lite manus men det surrar lite i huvudet av alla nya texter och steg så jag ska allt låta hjärnan vila lite nu. Peter sitter just nu och mixar nya Pissenisse-singelversionen i rummet intill. Låten lär väl ringa i huvudet heeeeela natten! Nattinatti sönosar! 

Fest och tv-inspelning

250186-95
Full fart de senaste dagarna. Var bl.a på Christer Björkmans 50-års fest. Det var fantastiskt kul fest. Så många goa vänner, tal, uppträdanden och sagolikt arrangerat.
250186-96
Åkte hem klockan 2, när båten kom in i hamn, för jag visste att det var full fart nästa dag med nya repetitioner och sen skulle jag flyga vidare på kvällen till Göteborg inför tisdagens tv-inspelning av Dobidoo, så då funkar det inte att vara alltför trött. Jag var uppe på morgonen och repade hela dagen. Bl.a. övade vi danssteg med Jenny, som brukar koreografera Bounce m.fl. 
250186-97  
Med huvudet fullt av danssteg och nya låttexter begav jag mig ut till Bromma flygplats mot Göteborg. Kl. 20.00 var jag på hotellet. Duschade, beställde in roomservice och kröp sen ner i sängen och låg glufsade i mig en massa mat och zappade kanaler. Magiskt att få en kväll för sig själv så där nån gång i bland. Ingen stress utan bara njuta fullt ut av ro och kravlöshet. 
Nästa morgon bar det av till det nya tv-huset i Göteborg och inspelning av Dobidoo. Jag säger inte hur det gick men vi hade otroligt kul tillsammans allihopa. Björn Skifs är tveklöst en av de absolut största och bästa artister vi har i Sverige och han är lika stor som människa privat; rolig, ödmjuk och insiktsfull vad det gäller livet och människor i allmänhet. "Håll mitt hjärta" sjunger han och om det är nån som har ett stort hjärta så är det han! ;-)
image99
Här är hela Dobidoo-gänget. Lasse Kronér är verkligen toppen som programledare. Han får oss gäster att känna oss avslappnade och trygga att söka behålla lekfullheten. Det blev en lång dag med mänga repetitioner och förberedelser och sen inspelning på kvällen. Men allt flyter på så bra för de som jobbar där med programmet har sån koll på rutinerna och allas våra scheman. Tack allihopa där för en super rolig dag.  
I morse tog Björn och jag tåget tillbaks till Stockholm igen och väl framme så åkte jag direkt till Börsen och började repetera. Nu är jag hemma, har duschat och ska gå och lägga mig för jag är jäääääätte trött. Puss mina söta vänner, nattinatti och tack för alla era rara meddelanden i gästboken. Jag har världens mest omtänksamma fans! :-)
Visa fler inlägg